Incentive travel curacao

Het Klooster

SUCCESVOLLE TEAMBUILDING en TRAINING op CURACAO !

Veel organisaties kennen het probleem; door snelle expansie, reorganisatie of wijzigende marktomstandigheden worden nieuwe ‘teams’ gevormd, en is gerichte training noodzakelijk.

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvol trainingstraject is afstand te kunnen nemen van de dagelijkse omgeving en operatie. Meer en meer wordt de extra toegevoegde waarde erkend van training of teambuilding in het buitenland.

 Uw organisatiedoelstellingen bereiken op Curaçao.

Curaçao biedt een aantal voordelen als bestemming om uw trainingsdoelstellingen te realiseren:

 • – Exotische bestemming, waarmee het team ‘echt weg is’
 •  – Caribische sfeer als ‘incentive’ element
 • – Trainers en begeleiders waarmee een gerichte aanpak naar Nederlandse maatstaven wordt gegarandeerd;
 • – Makkelijk te bereiken; meerdere dagelijkse vluchten van en naar Schiphol tegen betaalbare tarieven;
 • – Ruim aanbod aan ontspanning en voldoende uitdagende outdoor activiteiten
 • – Prima accommodatie
 • – U kunt invulling geven aan uw MVO doelstellingen

 

Wie zijn wij ?

Even voorstellen: WannaGo Outdoors en ‘t Klooster werken samen bij de organisatie van teambuilding sessies, training en incentive travel.

Wij richten ons op:

 • – zakelijke en privé groepen tussen de 10 en 25 personen;
 • – programma tussen 5 en 14 dagen;
 • – zowel teambuilding, als training en incentive programma’s;
 • – maatwerk per groep en zeer persoonlijke benadering.

WannaGo Outdoors en ‘t Klooster vormen een ideale combinatie om een groep met een teambuilding- of trainingdoelstelling op Curaçao te faciliteren.

 

Missie & Visie

Belangrijke aspecten uit onze missie & visie zijn:

 • – Eerlijk, open en transparant zakendoen
 • – Duurzaam ondernemen, met respect voor mens & natuur. MVO zit in ons “DNA” en we bieden dus ook ‘groene’ teambuilding concepten (zie website)
 • – Centrale plaats voor samenwerken en partnerships

Met onze activiteiten dragen we zowel bij aan duurzame ontwikkeling op en van het eiland, als aan de performance van bedrijven op en buiten Curaçao.

 

WannaGo Outdoors

WannaGo outdoors richt zich op de zakelijke markt voor teambuilding en training, zowel lokaal (Curaçao en overige eilanden binnen het koningrijk) als internationaal. Eigenaar en managing director is Ellemieke van Beek. Met een afgeronde HBO en universitaire opleiding en ruim 9 jaar werkervaring als marketeer bij o.a. AEGON, beschikt zij over ruime ervaring om iedere teambuilding behoefte op gepaste wijze vorm te geven. Op:

https://www.wannago-outdoors.com/lang/nl/our-clients/clients-about-wannago-outdoors

wordt duidelijk wat klanten daarvan vinden.

Met activiteiten in de natuur wordt getracht bewustzijn te creëren. Een belangrijke pijler binnen het bedrijf vormen dan ook de ECO events, die ook weer gekoppeld kunnen worden aan een teambuilding doelstelling.

’t Klooster

’t Klooster is een verblijfsaccommodatie met 26 kamers, gesitueerd rondom een tropische binnentuin. Het is centraal gelegen in Willemstad en, de naam zegt het al, is een voormalig klooster van de Fraters van Tilburg. In 2007 is dit monument geheel gerenoveerd en in gebruik genomen als verblijfsaccommodatie voor korte en lange verhuur. Door zijn kleinschaligheid, sfeer en de centrale ligging van de kamers is het in de praktijk uitermate geschikt gebleken voor groepen, die de hele accommodatie kunnen afhuren. In ’t Klooster worden trainingssessies, workshops etc. gehouden.

In de kapel van het voormalige klooster is een Grand Café ondergebracht, waar deelnemers na een dagprogramma aan de bar kunnen bijpraten. Nederlands management.

Voor nadere informatie: www.hotelklooster.com

 

Wat kunnen wij u bieden ?

Graag treden wij in overleg met u om uw wensen te bespreken. Die wensen kunnen erg divers zijn en het is onze uitdaging om voor u een passend programma samen te stellen. Daarbij kunnen wij putten uit:

 • – een netwerk aan lokale trainers en begeleiders met verschillende specialisaties, maar vaak wordt een Nederlandse trainer door de groep meegenomen;
 • – een scala aan outdoor activiteiten, dat wij op de groep afstemmen;
 • – leuke sociale activiteiten en mogelijkheden om het eiland te verkennen in al zijn facetten;

Op deze wijze kan een full service programma all-in worden aangeboden.

 

Wij bespreken graag de mogelijkheden !